• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0886134284
    • Диатомична пръст (диатомит)

     Диатомична пръст (диатомит) Силиций - човек не може да живее без него

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     -6%

     Диатомичната пръст доставя на организма биологично усвоим силиций, съдържа 92% амфорен силициев диоксид.

     Опаковка: 250 гр. (50 дневни дози)
     Произход: САЩ

     Диатомит Перма Гард - Натурален аморфен силиций

     С какво може да ти помогне Диатомитът Перма Гард?
     - перфектен източник на биологичен усвоим силиций
     - почиства организма от чревни шлаки
     - здрава коса, нокти
     - здрави стави, хрущяли, съединителна тъкан
     - поправя обмяната на веществата
     - стройна фигура
     - неутрално Ph

     Какво е диатомитът Перма Гард?
     Диатомитът, наричан още диатомична пръст (инфузорна пръст), представлява екзоскелети на едноклетъчните водорасли диатомеи (вид фитопланктон). Образува се е като утайка в езера и морета.Аморфната диатомична пръст Перма Гард се добива от сладководни залежи в New Mexico, USA и е с уникални качество и чистота. Съдържа не повече от 1% кристален силициев диоксид.

     Диатомичната пръст, приета с вода, взаимодейства със стомашните сокове, в резултат на което се образува биологично активната ортосилициева киселина, която е много лесно усвоима от организма. Аморфичната диатомична пръст Перма Гуард има всички необходими сертификати в САЩ, Канада и Европа, утвърждаващи я като хранителен продукт.

     В ЕС е допусната като добавка в продукцията на храна за бебета и малки деца.

     Детокс на организма
     Природата ни изненадва със сложността на структурата на микроскопичните диатомеи. Живеем в токсична среда. Най-лесния метод за подпомагане на организма е премахването на токсините - причината за здравните проблеми. Единична доза диатомична пръст съдържа милиони отрицателно заредени екзоскелети на диатомеи.Те привличат положително заредените бактерии, протозои, вируси, ендотоксини, пестициди, остатъци от лекарства, бактерии E-Coli и тежки метали, свързвайки ги в цилиндричната структура на диатомичните екзоскелети. Веднъж "прихванати", те се изхвърлят от организма, без да го натоварват.

     Допълнително, екзоскелетните цилиндърчета, преминавайка в ненарушена форма през храносмилателния тракт, го изчистват от шлаките по безопасен за лигавиците и чревните стени начин. След няколкомесечен прием на диатомична пръст стените на червата са чисти и могат ефективно да възприемат хранитените вещества, които им доставяме с храната. Детоксикацията подсилва имунната система, благодарение на което организма по-добре се отбранява срещу паразити и болести.

     По-добър метаболизъм - по-стройна фигура
     Хората с наднормено тегло най-често имат забавена обмяна на веществата. благодарение на детоксикацията на храносмилателната система и общото изчистване на организма и неговото подсилване, възвръщаме натуралния баланс и виталните сили. Чистият организъм лесно се справя с всяко предизвикателство.

     Аморфния диатомит е натурален източник на силиций
     Част от екзоскелетите на диатомеите метаболизира в храносмилателната система, променяйки химическата си форма от силикат (силициев диоксид) в биологично активна ортосилициева киселина. Последната е от изключително значение за целия организъм:
     - намаляват болките в гърба и ставите;
     - увеличават се виталността, имунитета и доброто самочувствие;
     - намаляват кожните проблеми (псориазис, обрив);
     - намаля артрита;
     - подобрява срастването на раните;
     - предпазва от заболявания на горните дихателни пътища;
     - намаляват хранителните алергии;
     - предпазва от увеличаване на кръвното налягане;
     - елиминира запека;
     - намаля безсънието;
     - подобрява срастването на костни счупвания.

     Силиций - човек не може да живее без него
     Едно време, живеейки близо до природата, човек е имал силиций в изобилие (изворна вода, растителна храна, отглеждана без изкуствени торове и пестициди, които блокират възприемането на силиций от растенията, не е имало отглеждане на зеленчуци без контакт със земята т.н.). Според препоръките на специалистите, човешкия организъм се нуждае от минимум 55мг чист силиций дневно през целия си живот. В днешно време, според учените, плодовете и зеленчуците ни доставят по-малко от 1/5 от това количество силиций. Нека да помним също, че част от получения силиций всекидневно губим с урината. А силиция е абсолютно незаменим микроелемент за запазване на здравето.

     Как се използва Диетомичната пръст Перма Гард?
     Започнете с прием сутрин, на гладно, на една чаена лъжичка диатомична пръст Перма Гард размешана в чаша вода.
     Увеличавайте постепенно дозата, докато стигнете две равни супени лъжици диатомит на чаша вода.
     Диатомичната пръст може да бъде приемана непрекъснато. За деца дозата е една чаена лъжичка диатомична пръст на чаша вода.

     Диатомитте са седиментни скали с изключително фин светъл цвят. Основно, това е натрупване на микроскопични силициеви парчетата, които са скелетните останки на плаващи водни водорасли, наречени диатоми.
     Сложните структурни свойства на диатомит осигуряват висока порьозност и пропускливост, добра абсорбция и голяма повърхностна площ, която в съчетание с химическа инертност и други атрибути, го прави ценна суровина. Филтър апарати, функционални пълнители, носители на активни съставки, леки тухли, изолация, и като източник на силициев диоксид са сред многото му приложения.
     Ползи за здравето и използването на диатомит не познава граници и има много приложения в козметиката, селско стопанство и битова химия.

     Той е бил значително изследван и са били открити някои интересни предимства:

     1. Естествен източник на билогично активен силиции. Диатомит / инфузорна пръст / се състои от приблизително 85% силициев диоксид. Този важен, минерал е необходим за сухожилия, хрущяли, кръвоносни съдове и кости. Също така допринася за почти всеки жизнени фукнкции, включително сърцето, черния дроб и белите дробове.Храната била основен източник на естествено срещащия силициев диоксид преди модерните земеделски практики да са го изчерпали от почвата. Предполага се, че само 1/3 от силициевия диоксид трябва е наличен в естествените растителни храни.

     2. Поддържа здравето на кожата Диатомит е силно абразивен, тои често се използва като паста за зъби и лицев ексфолиант. Процесът на ексфолиация е важен в грижа за кожата, тъй като помага за отстраняване на мъртвите клетки на кожата, което може подобри на външния вид на уморена и износена кожа. Продуктът е също така необходимо за здрава кожа, зъби, коса и нокти, и продуктът е често е изтъква като мощен минерал красота.

     3. Поддържа сърдечното здраве. Изследванията показват също така, че за хранителни цели диатомита може да предложи положителни ползи за нивата на холестерола и да насърчава здравето на сърцето. Хранителни вещества като силиций, калций, натрий, магнезий, желязо и други минерали са на разположение в диатомита, което води до практически да важни ползи за здравето. Повечето от тези хранителни вещества, играят роля в изграждане и ремонт на мускулите и костите.

     4. Вътрешно почистване. Диатомитът действа като мек абразив локално, както и вътрешно. Тои може да помогне за отстраняване на чревни нашественици и други вредители от храносмилателния тракт. Като препарат за вътрешно почистване, инфузорна пръст може да помогне прочистване чрез подкрепа на редовността и съдейства за премахване на токсични метали.

    • Коментари
     • Клиент 06 юни 2017 10:58
      Изключително съм доволна от диатомичната пръст, от отношението, от бързата доставка изобщо от обслужването. Говорих с една жена, която ми обясни подробно всичко и успях да преценя дали това е моя продукт. Сърдечно благодаря!
     • Невяна 19 юни 2017 10:14
      Диатомичната пръст е прекрасен продукт! Не е неприятна при консумация . Действа добре на целият организъм. Бори се успешно с неприятните паразити в нашето тяло. При мен при прием само 1 месец се прибори с хроничната умора, която ме мъчеше месеци наред. Добре се справя и с борбата с излишните килограми. Прекрасен продукт ,които смятам да продължа да приемам. Препоръчвам го на всички!
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter