• Био Хлорела на прах

    1 2 3 4 5

    Суперхраната, която балансира p.H. и детоксикира организма.

    Наличност:
    На склад
    Кратко описание

    Хлорелата е компактна суперхрана, която наистина помага на тялото. Това се доказва с високото съдържание на хлорофил, протеини, жизнено важни хранителни вещества и антиоксиданти.

    20.90 лв.
    27.30 лв.
    Купи Купи на лизинг

    Био хлорела на прах, 200 гр

    Суперхраната, която балансира p.H. и детоксикира организма, водораслото на младостта.

    Микроскопичното сферично водорасло Хлорела е предпочитан хранителен източник за мнозина. Съдържа бета каротин, витамини от групата В, вит. Е и С, магнезий, натрий, калций, цинк, целязо, както и ензимите хлорофилаза и пепсин.

    Хлорелата предпазва от сърдечни заболявания, намалява кръвното налягане и холестерола, забавя процеса на стареене, спомага образуването на червени кръвни телца, подобрява храносмилането и балансира киселинността.

    Средна хранителна стойност на 100гр.:
    Енергия     1717KJ
    Протеини     58g
    Мазнини     9g
    Въглехидрати     23g
    Калций     221mg
    Магнезий     10mg

    Как се приема Хлорела
    Като за начало най-добре започнете с по-малки количества хлорела на ден. По половин до една лъжичка на ден, за да се "запознаете" с вкуса й и да установите как ви действа.

    Био Хлорела е чудесна суперхрана! Препоръчителна дневна доза до 5 грама или 1 чаена лъжица дневно.
    Приема се половин час преди хранене за най-добър резултат върху организма и хранисмилателният тракт.
    Хлорела на прах можете да приемате със сок по ваш вкус (най-добре фреш), просто трябва да пробвате и да си харесате комбинация, също така може да се прибави към закуска с овесени ядки или трици.
     
    Сертифициран биологичен продукт.
     
    Произход: Индия
    Марка: Dragon Superfoods  

    Името на Хлорелата произхожда от древногръцката дума chloros- зелено и латинската наставка ella- малко, в груб превод означава малко и зелено. Хлорелата е изследвана от много учени на клетъчно ниво. Всъщност, изследователят Мелвин Калвин получава Нобелова награда ....
    Хлорелата съдържа голямо количество протеин. При изсушаване Хлорелата е 45% протеин. Това я прави невероятна хранителна добавка, поради високо възстановителния си ефект. Също така съдържа и фибри, полиненаситени мазнини и основните хранителни вещества.
     
    Едно от основните здравни предимства на Хлорелата е способността и да детоксикира тялото. Модернизацията създаде високотоксичен свят. Химикали, токсини и други вредители са навсякъде. Те могат да навлизат в тялото и да причиняват сериозни здравословни проблеми. Хлорелата спомага тялото да се прочиства от тези токсини. Тя е показна при изхвърлянето на токсини от телата на човека и животните, включително на радиация и химикали, открити в млякото.
     
    Тази уникална храна се счита за едно от най-добрите водораслови продукта, използвани за детоксикация, тъй като се свързва избирателно само с токсините. Това означава, че не премахва важни съставки от организма, а само вредните токсини.
    Хлорелата е и добра добавка за имунната система. Тя помага на тялото да увеличи естествената си защита и да засили имунитета му като цяло. Хора, които приемат хлорела твърдят, че се чувстват по-здрави и защитени от болести. Някои вярват, че дава повече енергия на организма.
     
    Тази суперхрана подпомага и храносмилането. Това се дължи на допълнението от пепсин и хлорофил към храносмилателния тракт. Също така подхранва и възстановява бактерията в червата, подпомагаща храносмилането.
    Много хора, които приемат хлорела намират, че тя помага за елиминирането на лошия дъх и неприятни частици в устната кухина. Хлорофилът, един от главните компоненти в хлорелата е много ефективен в премахването именно на тези частици. Това води до намаляването на лошия дъх.
     
    Хлорела също е богата на антиоксиданти като бета каротен. Това помага ба тялото да се защити от вредни свободни радикали, които увреждат клетките. Тези увредени клетки допринасят за образуването на рак и други болести.
    Хлорофилът, една от основните съставки на хлорелата, е причина за зеления и цвят. Веднъж навлезнал в тялото, той оказва да действа положително. Помага за увеличаване на кислородната продукция. Прочиства кръвта и тялото, както и помага за възстановяване и възобновяване на жизнените тъкани.

   • Подобни оферти

 • Прегледай
 • Добре дошли в магазин за здраве, красота и приятели!

   www.NaturalniProdukti.com

   • http://www.naturalniprodukti.com/%D0%B4%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5
   • http://aquasource-bg.eu/index.php?route=common/home
  • Бюлетин

 • Сравни

  Затвори
  Отвори
  Няма резултат